kali ni ak nak story sal kwn2 ak y ada hobi...
pelik+gedik+poy0 n bla2...
hobi nya adalah ambil pic..
xkira r
D'MANA.MENGAPA,BILA,SIAPA,APA..
pasti akan di ambil gambor...
y paling penting..
smua owg akan gne f0n ak sbagai camera...
[padahal diowg smua dh ada f0n]
tak fham tol ak...
tp xpa..
snang skit keja ak nak save pic..
xpayah dh nak bluet0oh..
leh trus ak transfer kt lapt0p ak..
s0 diowg r t'pksa bsusah payah nak bluet0oh ngn ak..
hahahaha...
tp skunk keadaan dh brubah..
sjak PTPTN dh masok...
f0n aku dh mula ada p'saing ....
siapakah tu..
dia adalah...
MAMA ku sendiri..aka BAINUN AKMAL...
ohh tidak..
skunk smua owg dh x pndang f0n ak lg..
smuanya nak gne f0n mama..
t'rasa cedeh sngt..
skunk ak lak tpksa nak bluet0oh ngn mama..
mmg tol r ckp owg..
idop ni mcm R0DA..
sekejap kita diatas..
pastu di bwah pulak...
so000bbb3...
cedeh tol!!!!

[ini lah f0n y telah m'jatuhkn zaman k'gemilangan f0n s0ny ku..
nokia 5880]

ni lak pic 2 gedik y sempat di ambil menggunakan n0kia 5880 mama serta sdikit sentuhan manja ak






pic mama x ada c0s ak just bluet0oh ngn adik je..
f0n mama ada pr0b skit..
s0 x dapatlah nak ambil n letak pic owner fon tu...
sowi yer mama..
[sebarang k'sulitan amatlah di kesali]

apa pn..
ak suke sngt kt f0n mama..
c0s screen dia bes0r n sedep je tgk mama guna...

skunk ak nak wak wish lak..
arap2 r papaPANDA sudi beli kn ak f0n bru..
c0s nak jgk rse pkai f0n bes0r mcm mama..
ngeee333

12 Comments:

  1. zaLiKa said...
    HAHAHA..pdn mke q..
    tp kn, npe msti pic 2 sume de mke adk ek?? (konpius jap..) heee~
    Anonymous said...
    boyot...sbo ek..truskan usaha update blog..bla nk amek gmbo k.mila ngn rusa..ngeeee
    wid said...
    alaa..np xde org nk amik pic pkai fon ak ek??!!pd hal fon ak plg MAHAL..sobb3..
    enia said...
    ye r..
    c0s pic ni ak ambil dari dia r..
    so bnyak pic dia..
    c0s f0n mama ada prob..
    memory cad dia rosak..mcm masalah f0n ko..hahaha..
    enia said...
    k.mila sbor r..
    nti beyo ambil pic k.mila k..
    jgn cedeh tau...
    ^_^
    Anonymous said...
    beyo nk msuk blik bg salam dlu ek..(bia dh bgi salam pun :p)..trkezut k.mila nk kutuk beyo..hoh3..weeee...
    enia said...
    This comment has been removed by the author.
    enia said...
    hahahaha..
    tu r..
    padam muka..
    sape suroh ngumpat..
    nasib baek x terkantoi ngumpat bey0..
    hua222
    ~eKa veLLy~ said...
    hahahaha, slh eja lg..PADAM muke..
    mne bleh nk padam2 mke org..:p
    amboii, ngutuk hp aku nmpk..
    atleast xde yg 2, aku gne yg lme..
    drpd spe tah ek, hp hlang..kui3, sadisnyee~
    enia said...
    amboi...
    ko kutuk ak blik yer..
    hf itu ilang bkn salah ak r..
    n bkn salah sape2
    dh takdir y m'nentukan mcm tu nak wak mcm mne..
    lg pn..
    ko ni x kn x fhm2 lg..
    belikan r ak f0n bru...
    bru t0l mber..
    apalah ko ni^_^
    wid said...
    q...camne fon ko ley ilang ek.hehehehe...sadis tul..ak dgr ilang kat funfair.lalalalaala~
    enia said...
    tu lah pasal..
    ak pn ada dgr jgk khbar angin tu..
    dari sape entah
    konfius jap ak
    c0s s'tahu ak
    hnya ak ngn caeser je tau..
    hahahaha
    ko pn tau jgk yer..
    huhuhu..
    xpa..
    ak pn x sb0r nak tnggu f0n bru ni..
    c0s ada owg nak gnti kn f0n ilang tu..
    ngee^__________^

Post a Comment