balik umah


ecok dh nak blik bus ak b'tolak 9.30 am so kne r kuar awl ckit.
dlm pkol 8 am r mlm ni ak lepak sowg2 je dlm blik. yer r
2 owg bdak bilik ak dh blik tinggal lg 2 owg tp last2 ak je sowg c0s dia g tit0 bilik mber dia ni r first time ak tito sowg spanjang 3 sem ak dok kt uthm tatok jgk
tp nasib baek ada papaPANDA dia r teman ak leh msj ngn dia xlah ak tatok sngt dok sowg2

wid n adik ada jgk ajak ak lepak bilik dia tp x nak r. x selesa r tit0 bilik owg x bebas
biar r sowg pn sowg r tp ak rse mmg x tit0 kot mlm ni x sab0r nak tnggu becok nak blik umah n y pling penting jmpa ngn
papaPANDA
beshnya sunk dia ada umah bapak saudara ak kt kuantan sian dia tpksa tit0 c2 lu c0s tiket nak g umah ak Raub dh xda xpalh.
jnji dia selamat muaachh cayunk sme kamu..hihihi k r smpai cni je kot c0s nak msj ngn dia lak
last skli
tQ uthm c0s akhirnya dia bg jgk CUTI

8 Comments:

  1. puteri_kebayan said...
    waaaa...bestnyer dapat cuti...
    kebayan nak wat cuti sendiri weekwnd ni
    nak balik melawat adik kat spital
    enia said...
    besh mmg besh..
    tp susuh sngt nak dapat kn cuti ni..
    ngee..
    nape ngn adik??
    adik sakit apa??
    sian dia...
    ::lollylibz:: said...
    hai beyo!!!
    enia said...
    hai k.mila bucok..
    windu sme beyo r tu..
    muaach...
    ・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚ said...
    yeay!
    sgt besh lah yunk
    enia said...
    yup..
    besh sngt..
    u pn cuti ke??
    ・゚★゚。。Oh-So-Lovelisa。。・゚★゚ said...
    no lah.
    I mane ade cuti lah
    Just menumpang cuti u lah.
    Kahkahkah
    enia said...
    oowh..yeke...
    i ingt u cuti jgk..
    xpalh..
    u ambil r cuti i ni..
    lme sngt r..
    2 minggu,
    tatok r dok lme2 umah..
    nati jadi anak gajah lak..
    huik...

Post a Comment